søndag den 29. december 2013

Chokolade med kokos og græskarkerner

Havde lige lidt chokolade i overskud fra mine chokolade-lakrids mandler, det skulle nødig gå til spilde, så det blev til en chokolade med kokos og græskarkerner

Ingredienser:
Min. 70% chokolade (jeg bruger 80%)
1 spsk kokosolie
kokosmel
Græskarkerner

Fremgangsmåde:
Vigtigt at de forme du bruger til at lave chokoladen i, enten er af silikone ellers læg folie i bundet.
Chokoladen smeltes i vandbad (en skål ovenpå en gryde med kogende vand og blandes med kokosolien. 
Hæld lidt kokosmel i bunden af formen.
Når alle klumperne er væk, er chokoladen klar til at blive hældt over i formene. 
Drys lidt græskarkerner udover chokoladen
Sæt chokoladerne i fryseren i et par timer og tag dem herefter ud af formene hvis de er i store forme, tag dem ud og skær dem i mindre stykker og opbevar chokoladerne i fryseren eller på køl.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar